2009. február 21., szombat

Álmos szombat

Hihetetlen, de mégis igaz: a gázszerelő hamarabb jött! Ami konkrétan azt jelenti, hogy még AZNAP este ott volt, és megjavította a valamilyen alkatrészén eldugult konvektort! Azóta is jól szuperál, köszönjük szépen (és még egy vagyonba sem került)!

Egyébként nincs más különös, szörfölgetek, besegítgetek Zsoltinak a céges adminisztrációba, főzök, babát gondozok-etetek-ápolok, Mucuval kreatívkodunk. Ma különösen jól sikerült a rakott krumpli, olyannyira, hogy egy egész tepsivel felfaltunk hárman. Nem a legkisebb tepsim volt ám! Ennél pozitívabb visszajelzésre azt hiszem, nincs szükségem.

Egyébként Kirus többször is mosolygott, úgyhogy valószínűleg ez már tényleg nem véletlen.

Nagy freedigitalkit-gyűjtésben vagyok, úgyhogy nemigen volt időm szkreppelni. Az alábbiakban bemutatott copfos képet már 2 napja bűvölgetem, nem akart sehogysem összejönni, pedig annyira cuki ez a kép. Oly sokféle freebie-ből raktam össze, hogy őszintén szólva nem is tudom mindet felsorolni (főleg Shabby van benne), a layout ötlete pedig Ilona Creationstól való. Mucu haját egyébként Ági mama készítette el, és nem tudtam ellenállni annak, hogy lefotózzam. Több jólsikerült fotó is készült, úgyhogy nem kizárt, hogy megcsinálom azokat is.

copf

0 megjegyzés: