2009. július 5., vasárnap

Még mindig úszkálás. barackszüret és dőzsike + egy pici freebie

Tovább folytatódott az úszótanfolyam: a héten eljutott odáig a Picur, hogy 10 másodpercig is lenn van a víz alatt úgy, hogy közben siklik és tempózik a lábával (a deszka még segítségére van). A hét második felében már a nagymedencébe is bevitte őket az oktató; nagyon ügyesen tempózott ott is Muculink, illetve ugrani is bátran beugrott oda is. Úgyhogy összességében egy jó középhaladó szinten állunk. Mivel jövő szombaton megyünk nyaralni, ezért egy újabb kéthetes tanfolyamot most nem tudunk bevállalni – majd ha hazajöttünk, és beférünk a keretbe, akkor igen. Remélem, akkor már eljutunk egy viszonylag vízbiztos úszási szintre. Ezúton is köszönöm úszásoktatónknak, Bandi bácsinak! Még találkozunk!

Egy oldal a csuda ügyes csajsziról (QP PopSummer, Studio Glam Fairy):

QP1

A héten barackszüretet is tartottunk, mintegy ad hoc módon, hiszen nem is tudtuk, hogy termett :)))), ritkán járunk hátul a kertben. Végül annyi lett a kis fiatal fán, hogy dzsemet és befőttet is raktunk el belőle. Köszönöm Ági mama segítő közreműködését! Pusssssz! Íme a kis szüretelő csajszi és a termés:

DSCF2640 DSCF2646 

Kirusunk jól van, bár sokat nyűglődik a fogacskáival, ami végre úgy tűnik, hogy áttörte az ínyecskéjét. Rendületlenül járt velünk úszni és nagyon jól viselkedett minden egyes alkalommal. Sokszor a játszótéren kötöttünk ki a tanfolyam után, a hűs fák alatt neki is jobban esett a tízórai. Úgyhogy minden oké és nagyon várjuk mindannyian a jövő héten kezdődő nyaralást. Igyekszem sokféle programot összegyűjteni, hogy tartalmasan teljenek el a négyesben töltött napok.

Végül szombaton Vásárhelyen ünnepeltünk a Bagolyvárban, főleg Poci és Öcsi diplomáit, jól bekajáltunk és igazán kellemes kis délutánt töltöttünk el együtt.

Még adós vagyok egy képpel a házfelújításról, és egyúttal egy pici freebie-vel is szolgálok. Ez egy kis wordartocska, sok szeretettel mindenkinek, hátha valaki tudja használni! Letölthető a képre kattintva!

QP2 by Homegrown.

HomeGrownQP2

Jövő héten házassági évfordulónk lesz. Ezzel kapcsolatban már korábban beszkenneltem néhány esküvői képet és készítettem oldalakat is természetesen.

Ez a House of Love QP.

ugo15_QP_House-of-love

Ez pedig Ányi QP-ja – csodaszép, ugye?

sw_qp1_ányi

És végül Palcsó Tomi gyönyörűséges dalszövegével ékesített oldal, Bouille Spring in the heart gyorsoldala.

bouille_srpingintheheart_QP2 

És ha valaki kíváncsi a dalra is, itt meghallgathatja, megnézheti (ahogy én is tettem blogírás közben párszor :))))) ):

0 megjegyzés: