2009. június 28., vasárnap

Úszótanfolyam, diplomaosztó és az új bicikli

A hetünk az átlagosnál megintcsak mozgalmasabban telt. Elkezdődött ugye hétfőn az úszótanfolyam a Nagymucunak, ami – bár először kicsit tartottam tőle – egész jól alakulgat. Nem akarom elkiabálni, hiszen még csak a felén vagyunk túl, de ügyes a gyermek. Főleg ahhoz képest, hogy már attól bőgni kezdett anno, ha víz érte az arcát vagy ha egy nagy medence vizet meglátott, most vidáman lemerül akár 7 másodpercre is a víz alá! Nagyon büszkék vagyunk rá. Emellett persze lassan elsajátítják a kicsik a siklást, illetve a mellúszás alapjait, annak láb- és kartempóját. Szorgalmasan gyakorol itthon is a Drágám – szárazon. Szóval nagyon élvezi és örülök, hogy szerintem a legjobb tanárt is sikerült kifognunk, aki nagyon kedves, türelmes és játékosan tanít. Mucu persze a legkisebb; rajta kívül 5-6 évesek vannak, még két kislány és 2 kisfiú. Mindenesetre várakozásokkal tekintek a jövő hét elé, mert még 5 nap hátravan ugye. Fotózni még nem fotóztam, de természetesen fogok. Kircsi az úszás alatt a kocsikájában szemlélődik, játszik, eszik, iszik, azonban nagyon jól viselkedik, nem hisztizik, hiszen annyi érdekes dolog történik. Jövő héten – ha az időjárás megengedi – vele is pancsizunk egy kicsit.

Kedden benn voltunk Oh-n a tanfolyam után, kicsit vásárolgattam és megcsináltattam a körmöm. Szép pinki-ezüst lett, fehér csíkokkal. Ezzel ki kellene bírnom a kőszegi nyaralást, vigyázok majd rá. Még jó lenne előtte fodrászhoz is eljutni, mert eléggé hosszú már a hajam.

Csütörtökön Apcsa Pesten volt egyik nagy beszállítócégük konferenciáján, “szegényke” betegre ette magát kedves főnökével együtt, majd pedig este levezetésként az Aquaworldben csúszdáztak a gyermeteg fiatalemberek. Ennek az lett a következménye, hogy a kisujja meghúzódott és a hátsó fertálya is erősen fájt. De az élmény mindenért kárpótolta őket, mi pedig alig vártuk, hogy késő éjjel hazaérjen, mert már nagyon hiányzott nekünk.

Pénteken megtörtént a nagy mérföldkő: Pocikánk átvehette a diplomáját, illetve az azt igazoló lapot, mivel sajna még az üzletivel bővített nyelvvizsgája nincs meg (de ami késik, nem múlik!!!). Nagyon megható volt az egész ünnepség, sokat fotóztam és irigykedtem, hogy talárt viselhet. Nekem egyik diplomaosztómon sem volt még divat ezt hordani sajnos. Na mindegy, ha még lesz egy diplomám, akkor hátha… hehehe. De a viccet félretéve: remekül mutatott benne az Uracskám, bár az arcán nem tükröződött felhőtlen boldogság. Sok stresszen, feszültségen, izgalmon van túl; még le kell higgadnia kellőképpen. Mindenestre nagyon büszkék voltunk rá Anyósommal együtt, aki szintén elkísért bennünket Szegedre. Végre egy saját oldal is született, nem csak QP!! A készlet Daddy and me kit by Chingjp, a maszk pedit Webajeb mask graduate. Szeretünk!!!

daddygrad

Ezen a képen kivételesen én is rajta vagyok. Ez lényegesen talán nem ront az összképen :))) The Latest Scoop Spumoni Grunge QP-ja feldobva New Romance Alpha-val by Poupoune.

LST_JFYDS_Spumoni Grunge QP copy

Pénteken a diplomaosztó után nagyot pizzáztunk és közben nagyban szerveztük Nagymucu új biciklijének Pestről való elhozatalát. Ugyanis Ági mama és Tata meglepte a kis Drágát ezzel az új szerzeménnyel, a Vaterán nézték ki. Zsolti egyik kollegája – aki a fentebb már említett céges konferencia második napján is részt vett – hozta haza. Viszonylag későn érkezett, Muckó már aludt. Szombaton reggel 6 körül ébredt és volt hatalmas boldogság!! Csodálta, nézte körbe-körbe az új szerzeményt, őszinte, gyermeki örömmel!! Annyira édes volt, természetesen lefotóztam, ahogy pizsamában próbálgatja remek új kerékpárját.

Erről készült oldal: QP003 Sunny Sunday by ScrapAnges, az alphabet pedig Bleu papier froiss.

QP003 Sunny Sunday by ScrapAnges

Délután aztán “élesben” is megvolt a felavatás: még igencsak gyakorolni kell, mert magasabb is, szélesebb is jóval, mint a régi bicije. Ellátogattak az ajándékozók is délután, mivel nagyon-nagyon kíváncsiak voltak, hogyan boldogul az Apróság. Hááát, még nem igazán, de ma már sokkal jobban ment Apával a gyakorlás. Majdcsak ezt is megtanulod, Jázminkám! Ne add fel! Szurkolunk!

0 megjegyzés: