2010. március 1., hétfő

Mintha tavasz lenne!

Mintha tavasz lenne, olyan szép az idő! Voltunk is a csajokkal egyet sétálni délután, természetesen Gömbi se bírta ki, hogy ne tartson velünk: úgyhogy négyesben róttuk a külvárosi utcákat a kellemes langyos napsütésben. Nagyon élveztük a hirtelen jött jó időt:

DSCF3684 

Pedig a nap úgy indult, hogy – miután Apci busszal ment ma dolgozni – autóval bementünk Oh-ra Anikó doktornénihez, mert Kirikémnek is hasonló tünetei lettek, mint a Mucnak… Kircsike kapott azért némi Ospamoxot is, hátha hamarabb gyógyul – Muckó elég lassan, az biztos…

Úgyhogy hármasban vagyunk minimum szerdáig itthon, a kis segítségem az ebédnél, amint mindenkinek szed :))) :

DSCF3681

És Kirikém, aki türelmesen várja:

DSCF3679 

Szerdán ugye Csabára kell mennünk a szemészetre; remélem, azután a Muckó tényleg mehet oviba – bár elfoglalja magát, már nagyon ügyesen kirakja a névnapjára kapott puzzle-t vagy éppen a foglalkoztatókban lévő feladatokat oldja meg:

DSCF3676

Tegnap – az immár hagyományosan remek alkalom után – engem meghívtak János pásztorék ebédre, úgyhogy a fiatalok hazajöttek Apukájukkal. Sütöttem egy diós sütit Jánoséknak is, aminek akkora sikere volt, hogy alig hittem el, most vasárnapra, amikor is az egész család hivatalos hozzájuk ebédre, megint készítek valami finomat. Úgy tűnik, a csajszik kifáradtak Gyöngyi mamánál, mert Apci remek alvós képeket csinált róluk, amelyekre szerencsésen ráleltem a gépben – Kirike természetesen minden takaró felett alukál, Muckó pedig az én helyemen minden takaró alatt a kandalló forrósága ellenére :))))

DSCF3677

DSCF3678

A próba szuper volt, egy csomó új dalt tanultam; a vonatok viszonylag pontosan érkeztek, Apci megint megfürdette a csajokat és elmosogatott – szóval jól sikerült a tegnapi nap.

Ez a hétvége egy debreceni utat is tartogat, nőnapi ünnepi felekezetközi konferencia lesz, ahová mi is ellátogatunk Erikával, János pásztor feleségével: http://konferencia.szabkerdebrecen.hu/

Két digi oldalt és egy hagyományos kártyát készítettem. Ez Cupcake –cutie QP a túrós tésztát eszegető csajsziról:

Cupcake-Cutie-QP

Íme Jacqui’s scraps Countrytime nevezetű készletéből a szalagavató csoportképének emlékoldala:

JEcountrytimepaper2

És a kártya, amelyet Erikának készítettem, illetve az elsőn a boríték, a másodikon az előlap, a harmadikon a belső (milyen nagy becsben tartják ezeket Jánosék… hmmm…) – mind K&Company kitből, némi hullámpapírral, szalaggal, rostpapírral, tintázással, csillámmal, szegecseléssel, kenderfonállal és kedvencemmel, farkasfoggal kiegészítve, 3D hatással:

boritek3belsobelso2

Végül, még egy nyaralás biztos már a horvátországi mellett: Tesómék meghívására Csokonyavisontán töltünk el négy kellemes napot június közepén. Köszönjük szépen! Szerény hajlékunk lesz hehe:

2010-03-01_161628 2010-03-01_161526 2010-03-01_161549

0 megjegyzés: