2010. március 10., szerda

Mozgalmas napok mögöttünk

Szerdán végre eljutottunk a szemészetre, illetve odáig, hogy kiderüljön, milyen erősségű szemüvegre van szüksége a Muckónak. Mivel a TB nem támogatja ugye, nem receptet kaptunk, hanem a vizsgálati lapra írták rá a szemüveg adatait. Ez olyan “jól” sikerült, hogy az optikában nem tudták értelmezni, emiatt meg kellett várnunk a csütörtököt, hogy az ott rendelő doktornő is vessen rá egy pillantást, mit is akartak Csabán. Végül péntekre azért lett szemcsije a gyermeknek; mindenki egyöntetű véleménye szerint jól választott (mivel ő döntötte el, melyiket szeretné) és remekül áll neki… Olyan doktornénis lett a csajszi.

szemcsis 004

Mivel a szemészeten jól viselkedett, elmentünk együtt a Mekibe egy kissé megkésett reggelire. Egyébként még soha nem volt a Muckó ötéves létére ilyen helyen, nem vagyunk valami nagy gyorsétterem-rajongók (hagyományos étteremben annál többször járt már). Nagyon jól éreztük magunkat ezen a kis anya-lánya kiruccanáson, úgysem történik ilyesmi mindennap. Látni kellett volna, hogy a kis Drágám mennyire örömmel vette birtokba a menüinkhöz kapott játékokat. A kaja szinte kevésbé érdekelte :) A telefonommal tudtam fényképezni itt és ebből is alkottam ma egy oldalt.

IMG037

A szombati debreceni össznépi nőcis kiruccanás szuper volt, mintha egy hatalmas vendégségbe csöppentünk volna… Rengeteget sütiztünk, iszogattunk, eszegettünk, beszélgettünk és persze töltődtünk fel ezerrel érdekes előadásokon – és természetesen az oda-vissza úton is. A mi autónkban – amit én vezettem – négyen utaztunk, és persze állandóan dumcsiztunk itt is végig. Nagyon hálás volt mindenki ezért a napért, eléggé hosszúra nyúlt ugyan, mert majdnem kilenc volt, mire hazaértem, reggel pedig ötkor keltem.

Másnap szintén korán kellett kelni a gyüli miatt és megint elég sokára értünk haza, úgyhogy vasárnap este se kellett ringatni… Egyébként megint szuper alkalom volt, közös családi ebéd Jánoséknál, új dalokat tanulós próba, majd együttes hazatérés…

Az kimaradt a kronológiából, hogy a Muckó már csütörtöktől ment oviba, Kirikém is egyre jobban van, bár még kicsit folyik az orra. Adom neki is a lekvárt, annyira édes, ahogy nyalogatja az Aprókám.

Néhány új oldal a friss képekből. Kirikém Ági Mammáéknál Britn Kays QP-ján (amit elforgattam egy picit):

dd_bp_qp_britnkaysmemaw2

Ii How sweet it is kitjéből a Mekizős csajsziról:

ii_howsweetitis_paper1 

És végül a szemüveges nőci (Enchanted World papír; Lara’s Digiworld blogtrainfreebie - Destiny):chouk77_paper02

0 megjegyzés: