2009. szeptember 20., vasárnap

Cofi és pötyi

A labor rémes volt – alig találtak vénát a kis Drágának, nagyon sírt is, alig folyt a vére… egyszóval, örülök, hogy túlvagyunk rajta. Annál is inkább, mert a sejtéseim beigazolódtak; tehát szuperek az eredmények, nem vérszegény a gyerek, sőt.

Mucuval is voltunk Dimák doktorbácsinál a szingugyógyszer hosszabbítása miatt, mert különben a 800-valahány forintos gyógyszert csak 8000-valahányért kapnánk – TB támogatás nélkül. Elmentünk, meghallgatta a tüdejét, megnézte a torkát is, úgyhogy mindent rendben talált, legalább én is megnyugodtam a kis náthával kapcsolatban. Ezért a cirka 10 perces vizsgálatért és papírkiállításért több mint egy órát vártunk a magánrendelőben, úgy, hogy az elvileg négykor induló rendelésen már háromkor annyian voltak, mint az oroszok, és természetesen rendelt az orvos is már akkor. Ezek szerint már délben oda kell ülni? Nem semmi.

Különösebb más nem történt az elmúlt napokban – inkább itthon tartottam még a Mucut, úgyhogy még mindig nem volt mérce. Pedig kíváncsi lennék, hogy a rengeteg mozgás mellett hogy fejlődik a Minimucus.

Néhány szkrep a hét fotóiból (köszönet értük Ági Mammának).

Ági Mamma mániája, hogy a két centis hajból is cofit csinál. Erről aztán remek és csodacuki fotók születtek, amiket muszáj megszkreppelni. Ez Brandnew Lilibelle Kwikpage.

BRANDNEW-LILYBELLE-KWIKPAGE1SP

Ez pedig egy csodaszép Julie-Marie papír (Life Captured Kit), valamint egy Kim B Bunny Cluster frame randevúja.

juliemarie_lifecaptured_paper5

Végül Mucu sem maradhat ki: mi is nagyon szerettünk Tesómmal gyerekkorunkban pötyijátékozni (nem is tudom, létezik ez még a mai világban, vagy hogy a kedves olvasók egyáltalán tudják-e, mi ez), Muckó is órákig elvan vele. Ez a játék még a miénk volt, Ágimamma őrizte meg az utánunk következő generáció számára. You make me smile QP by Lipstick Design.

You Make me Smile - QP

Végül egy videó, amit Tattának köszönhetünk – Kiri mászik, Mama és Jázmin dumcsiznak.

0 megjegyzés: