2009. szeptember 1., kedd

Bogácsi élmények

Az elmúlt napokat Bogácson töltöttük, ami szinte már hagyományosnak számít (hiszen már a második alkalom az, nem?) így a nyár vége felé közeledvén. Remekül éreztük magunkat, rokonságunk (testvéremék, szüleim, keresztszüleim és persze szűkebb famíliám)  kilenc tagjának társaságában. Két apartmanban szálltunk meg, ugyanott, ahol tavaly is: a Thermál Szállóban (http://www.bogacs.hu/szallas.htm). A szállást Tatta foglalta a gulliver.hu-n keresztül. Rengeteget fürcsiztünk, szaunáztunk, sétáltunk, borospincét látogattunk, fincsi borokat kóstoltunk, játszottunk, hatalmasakat nevettünk (például, amikor iciripicirit talán spicces Férjuram és Tatta felemelték a babakocsit és kézben vitték a sík terepen a lépcsőig és fel se tűnt senkinek, csak Mammának – majd bepi…ltünk a röhögéstől) … száz szónak is egy a vége: nagyon-nagyon klassz volt! Ezúton is köszönöm szüleimnek, akik lehetővé tették számunkra ezt a négy napot! Pusszantás!

Először úgy tűnt, kétséges az indulás; Kirikénk ugyanis élete első nátháját mikorra is időzítette volna? Na? Hát persze, hogy az indulás idejére! Ez valami Murphy törvény lehet… bár az előző két nyaralásnál nem volt semmi gond… most meglátogattuk még gyorsan Anikó doktor nénit, aki megnyugtatott, menjünk csak nyugodtan, nem lesz semmi baj, nem komoly a helyzet! Úgyhogy gyógyszerrel, lázkúppal, orrszívóval, porszívóval felszerelkezve vettük az irányt kissé megkésve Bogács felé.

Muckónk pedig visszafelé “rendetlenkedett”, nem gondoltam volna, hogy a sík vidéken is kidobja a taccsot, pontosabban a reggelit. De ez történt… szóval, nem vittem az útibetegség elleni homeopátiás bogyót, hát ez lett a vége… :)))) Szeretünk, Mucusunk!

Kirike rendületlenül gyakorolja a mászás tudományát, és egyre inkább fel akart állni már Bogácson is. Hiába mondtuk neki, hogy ez még korai… Hazajöttünk, és ezt produkálta legnagyobb megrökönyödésünkre a 2009. esztendő augusztus havának 31. napján, durván 7,5 hónaposan (tehát lejjebb kellett tenni az ágyat a legalsó fokozatba):

DSCF3093

Alkottam is picit a bogácsi fotókból frissiben:

Az ott lévő körhintát nem lehetett kihagyni idén sem a Muckónknak. Honey Bee Digital Amusement Park QP-ja.

hbd_taqp

Egy szuper collab-kitből készítettem, a Funtime in the summertime-ból a következő saját oldalt, ami összefoglalja röviden a 4 nap történéseit.

dbr_fits_paper8

A végén pedig ismét egy gyorslap Lynn Grievesontól, a Summer’s Best.

lynng-summersbest-QP

Megkezdődött az ovi is: nagyon hiányzik a Muckó, hiszen csak az elmúlt három hónapot együtt töltöttük. Már alig várom, hogy hazaérjenek és elmesélje a kis élményeit. Ő már nagyon szeretett volna találkozni a kis barátaival és az óvónénikkel is.

0 megjegyzés: