2010. január 18., hétfő

Még mindig karis oldalak :) és némi beszámoló az elmúlt napokról

Lassan fogynak a tavaly év végi fotók, s máris itt tornyosul egy rakat idei is. Nem győzöm feldolgozni őket, pedig igyekszem gyorsoldalakat és szívemcsücske-clustereket használni. De így se nagyon fogynak…

Golden Girls Berry merry papírja és jjscraps clusterjének összhangja a Muckókával:

gg_berry merry_paper6

SDD GPS SD QP – azaz Kiri esete a tanuló kutyussal:

SDD_GPS-SD_QP

FTD SBA WC QP – szépséges mosolyú Kircsikénkkel:

FTD_SBA_WC_QP

QP Santa by Moninda – Muckó ajándékbontásáról és –listájáról (biztos kifelejtettem valamit róla :))):

QP-santa-AnnaBV-by Moninda

Ezek után lassan készen áll a fotókönyv alapja, amit halasztottam karácsony előttről, mivel úgy szeretném, hogy 2009 legszebb pillanatait – scrapbe és szövegbe öntve – egyaránt tartalmazza. Lassan összeáll a 2009-es évi alapanyag :))

Az elmúlt hét röviden: kiderült, hogy Muckó szemét gyermekszemésznek kellene megvizsgálnia, mert valószínűleg szemüvegre lesz szüksége, úgyhogy holnap megyünk Csabára – mert “természetesen” Orosházán nincs gyermekszemész. Kirikénk kapott egy szabadon választható oltást, ami a meningococcus (agyhártyagyulladás) ellen védi meg és státuszt is csináltak. Majd készül természetesen erről is egy oldal méretekkel meg minden.

Jövő szombatra tervezzük a szűk családi ünneplést, amelyre megrendeltem már a tortát is, a csajszik fotójával lesz, hólabda torta. Kíváncsian várom, hogy fog ízleni. A menü is lassan összeáll, plusz nagy örömömre úgy tűnik, Tesómék is erre járnak majd :))

A hétvégi gyüli megintcsak szuper volt, ezúttal megvárt a kis családom, sőt, a dicsipróba végén együtt jammeltünk mindannyian – remekül éreztük magunkat!

0 megjegyzés: