2009. november 10., kedd

FlyLady és tapsitapsi ezerrel

Igen, Kicsinyünk új kedvenc elfoglaltsága a tapsitapsizás. Nagyon jól megy neki és láthatóan élvezi is, mint már arról az előző posztban is írtam. Erről aztán csudacuki oldalakat lehet készíteni!

Mindkét csaj remek egészségnek örvend. Mucukánk sikeresen felvette mindkét influenza elleni védőoltást (mivel a tüdeje miatt gondozott, ingyenes volt), és mi is Apcival az újinfuenza ellenit. Nekem ingyé járt, mivel a pedagógusok táborába tartozom, Apcinak majdnem 4 ezerbe a vakcina+az oltásért elkért összeg. Plusz felírta még a házidokink a sima flú ellenit is, ha azt kiváltom, szintén megkaphatom.

Emellett belevágtam a FlyLady programba, illetve annak magyar változatába. Ennek lényege, hogy rendszert és rendet teremt az ember lányának háztartásában. Nagyon tetszik, ma tartok a 6. napnál és addig szeretném a rutinokat igazán kiépíteni, amíg itthon vagyok Aprókánkkal. :) Akit érdekel, annak javaslom, kukkantsa meg itt a részleteket, annak is hasznos, aki már régen csinálja a háztartásvezetést: http://charmed.animehq.hu/blog/flylady-program/

Az életmódváltás továbbra is működik, bár Pocikám a múlt héten “bűnbe vitt”, mert muszáj volt pizzát vacsoráznom. Hmmm. Emellett szorgalmasan eszem minden nap lenmagot, ami nagyon egészséges és rengeteg jótékony hatása van. Ezt egyébként Ági mammmam is eszegeti.

Rengeteget horgolok: virágokat, angyalkákat, amint kész egy nagyobb csapat, mutatom!

Terveink szerint a szombatot Debrecenben töltjük, ahol részt veszünk egy izgalmasnak ígérkező eseményen. http://konferencia.szabkerdebrecen.hu/ Nagy várakozással tekintünk a szombat elé!

Két oldal mára a végére. Az egyik még a várandósságom alatt készült fotót dolgozza fel – akkoriban fotóztak le, amikor még nem is digiszkreppeltem, ezért került most feldolgozásra. Pixie Pouch Chaos lounge kitjéből alkottam – Kirire várva…

PixiePouchOctPaper2 ChaosLounge

Ez pedig a tapsikáló csajszi egy gyorslapon: Simply Digi Shop Soir d’été de Delph kitjéből készítette Stellamarie.

QPavecDelph_soirdete2

0 megjegyzés: