2009. november 16., hétfő

10 hónapos a nagylány

Kirikénk 10 hónapos lett: Isten éltesse ezután is erőben, egészségben – és újabban: járkálván! Mint az előző posztban már jeleztem, napra pontosan 10 hónaposan megtette élete első önálló lépéseit, kapaszkodás nélkül! Nagyon büszkék vagyunk Rád, Kicsim! Apukája is irtóra fellelkesült, és némi tállyai fehérbor társaságában meg is ünnepeltük!

A lányok kicsit náthásak (már megint), pedig Jázminkánknak a Multitabs ImmunoKidet adom. Ő mára már sokkal jobban volt, Kirikének még folydogál az orrocskája. Amúgy semmi komoly, és persze nem akadályozza meg legújabb tudománya gyakorlásában sem.

FlyLadyzek tovább rendületlenül, kezd a lakás egyre tisztábbá, fentarthatóbban rendezettebbé válni. Nagyon klassz ez a program valóban!

Rengeteg a korrepetálás; bejött megint egy új ember, akivel statisztikázunk, úgyhogy erre sem lehet panaszom, sőt! :)

A szombat szuperül sikerült, amiért nagyon hálásak vagyunk János pásztornak és kedves Feleségének. Jól telt mind az utazás, mind pedig az alkalmak, amelyeken részt vettünk. Sok-sok élménnyel, benyomással lettünk gazdagabbak. Két alkalom között elmentünk ebédelni, végül a Barabás étteremben kötöttünk ki, ahol fejedelmien fogyaszthattuk el a fogásokat. Köszönet érte Nektek, kedves Testvéreink! És persze Anyósomnak is a gyerekfelügyeletért!

Friss képek (még vár néhány feldolgozásra, talán majd holnap lesz rá időm):

10 hónapos emlékoldal, Mag Designs Annarose minikitjéből.

magdesigns_ annarose_1

 

Thankful QP az önállóan álldigáló-járkáló Kiriről:

thankfulqp

 

És végül egy Muckóról is – Anna BV Designs Touch of Pink Add-onjából raktam össze ezt az oldalt.

abv_top_preview1a

0 megjegyzés: