2010. április 13., kedd

Hétvége és pár friss fotó

Kellemesen telt megint a hétvége – szombaton kis családi körben, Zsoltinak névnapja volt, bár semmi extra nem történt.

tn_aid4297_20080811193226_441 

A kutyás képek sorozatába beillik Gömbi, házőrző ebünk legújabb szokását megörökítő fotó:

DSCF3808 

Olyan, mint egy hatalmas szőrpamacs; meg ahogy ott üldögél, mondtam neki, hogy ő most egy luxuskutya :)))) ja, és magától ugrik fel is, le is… legalább nem szökik ki feszt az utcára, ha állunk ki az autóval :))))

Vasárnap reggel leszavaztunk, utána pedig különleges alkalom volt Csabán, mert ezúttal vendégül látta a gyüli Mézes László vezető lelkészt és feleségét, Ibolyát. Én a dicsiben szolgáltam. Be lettünk nekik mutatva, mert még nem találkoztunk személyesen, majd az istentisztelet után együtt ebédeltünk a Holsten étteremben, fenséges falatokat fogyaszthattunk el. Ezalatt alkalma nyílt Pocinak némi beszélgetésre is, mivel nekem a Lányok rendesen lekötötték a figyelmemet. Mindkét csajszi ott volt velünk ugyanis, úgy, hogy Kiri életében először volt étteremben. Egész jól bírta a kiképzést, bár a végén már nagyon ki szeretett volna szabadulni az etetőszék fogságából.

Kirikém lapitopizik, hiába, nem lehet elég korán kezdeni (Isten éltesse a 15 hós Drágaságot!)… Holnap mentünk volna oltásokra (MMR kötelező és bárányhimlő elleni fakultatív), de kicsit náthás, úgyhogy halasztjuk egy héttel.

DSCF3792

És a két csajszi együtt (háttérben az Ági Mamma által rögtön észrevett népnevelő eszközzel :))))):

DSCF3788

Végül a pónilovaival játszadozó, villantós Muckó :)))) (pedig szóltam, hogy belátni hehe) Ja, mindhárom kép pizsamaparti idején készült.DSCF3795

0 megjegyzés: